Skip links

Private label

La Venezia beschikt over moderne en goed geoutilleerde productiefaciliteiten die voldoen aan de strengste FSSC kwaliteitseisen. Gecombineerd met de inkoop van de beste melk, boter, slagroom en vers fruit, krijgt u een eindproduct om van te watertanden.

La Venezia heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen, resulterend in een flexibel en daadkrachtig bedrijf dat snel op trends in de markt kan reageren. La Venezia belevert restaurants niet rechtstreek en heeft een brede distributie volledig gericht op Food Service Horeca- groothandels, zowel op nationaal als internationaal niveau. Uw grossier kunt u hier vinden.

Hebt u wensen voor uw ijsassortiment in Private Label? La Venezia adviseert u graag over de product- en assortiment samenstelling, positionering, kwaliteit en kwantiteit. Uw voordeel: ontzorgen, uitstraling en een uniek productgroep met marge. Uw huidig assortiment wordt vervangen door uw eigen merk met een uitgekiende smaak en aantrekkelijke verpakking. Dankzij de goede kennis van de producten, het productieproces en de markt, staat La Venezia garant voor een succesvolle gezamenlijke ontwikkeling van uw private label.

Kwaliteit
La Venezia staat altijd open om enthousiaste initiatieven te ondersteunen. Eén op één welteverstaan. Wij zijn immers een familiebedrijf waarin persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen centraal staan.

Heeft u behoefte aan een samenwerkingspartner voor projecten? In binnen- en buitenland? Neem dan gerust contact met ons op!

De website van La Venezia gebruikt heerlijke cookies voor een complete ervaring!