Skip links

Over ons

Passie voor ijs en desserts!

La Venezia is sinds 1938, dus al ruim 80 jaar een ambachtelijke ijsbereider. Wij zijn een familiebedrijf met de passie om al drie generaties lang uw klant te laten genieten van ons heerlijke ijs van hoogwaardige kwaliteit. Ons ondernemerschap is gebaseerd op respect en veiligheid voor onze collega’s, relaties en omgeving.

Vanuit onze vestiging in Beuningen voorzien we Horeca via Food Service groothandels van het allerlekkerste ijs. Een combinatie van ambacht, eersteklas zuivelproducten en supervers fruit.

Ambachtelijk bereid La Venezia ijs

De kwaliteit van ons ijs!

Bij La Venezia draait alles om kwaliteit. Daarmee maken wij het verschil ! Onze kwaliteit begint met traditie en recepturen. Vervolgens kiezen we daar de beste ingrediënten bij. Wij zijn trots op de lange staat van dienst van onze collega’s. Want zij zijn de sleutel voor kwaliteit en vakmanschap. In combinatie met ons up to date productieproces en onze logistieke partners bent u verzekerd van een product om trots op te zijn.

Uitstekende service, nu en in de toekomst

La Venezia kenmerkt zich door haar flexibele dienstverlening. Hoewel een groot deel van de producten op voorraad is, is het altijd mogelijk dat een product moet worden bijgemaakt. De medewerkers doen er alles aan om u zo snel mogelijk te voorzien van het eindproduct dat u op dat moment nodig heeft. La Venezia staat voor u klaar, nu en in de toekomst!

Overheerlijk Sorbetijs van La Venezia

De geschiedenis van La Venezia ijs

La Venezia produceert sinds 1938, dus al ruim 80 jaar, ijs- en dessertproducten om uw vingers bij af te likken. De combinatie van jarenlange ervaring, ambachtelijke bereidingsmethoden, uitgebalanceerde receptuur en moderne productieapparatuur staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en een heerlijke smaak.

Italië is trots op haar ijs en desserts. La Venezia is oorspronkelijk opgericht door twee Italiaanse ondernemers en werd na de tweede wereldoorlog overgenomen door de familie Moons. De Italiaanse passie voor ijs- en dessertproducten is gebleven en gecombineerd met een gezonde ondernemersgeest die het bedrijf verder heeft vormgegeven.

Van eenvoudige ijscowagen naar semi-industrieel

De basis voor een goed product lag – en ligt nog steeds – bij uitstekende ingrediënten. La Venezia werd na de overname – grootvader Moons was melkhandelaar – vanuit de eerste hand voorzien van verse zuivel. Vanuit een uitgifteluik aan het woonhuis en een drietal ijscowagens maakte de regio kennis met het lekkerste ijs van de regio. Gedurende de jaren die volgden breidden de activiteiten zich verder uit. In de jaren zestig maakte het uitgifteluik plaats voor een professionele ijssalon en reden er tientallen ijswagens rond om de producten direct bij de consument te brengen. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de derde generatie. In 1991 is de ijssalon verdwenen, sindsdien is de focus verschoven naar de semi-industriële productie van ijs en desserts voor horeca en groothandel. In 1996 is La Venezia verhuist van Helmond naar het Gelderse Beuningen.

Geschiedenis van La Venezia
Il Primo premium ijs van La Venezia
logo

il Primo en La Venezia ijs

La Venezia heeft zich ontwikkeld met het onderscheidende merk in IL Primo. Dit premium merk huisvest de concepten roomijs, sorbetijs en het IL Primo One Shot concept. Dit ijsconcept is uniek in zijn bediening en gemak en vind inmiddels zijn weg in alle type Horeca. La Venezia ijs BV is sinds 2001 producent en verdeler van dit succes binnen de Benelux. Ruim 2500 klanten hebben sindsdien gekozen voor deze unieke manier van ijs presentatie.

Onder de naam La Venezia zijn er 2 kwaliteiten schepijs verkrijgbaar: roomijs volgens de traditionele recepten met een hoog percentage roomboter. Daarnaast is er een zeer breed assortiment dessertijs, wat doos zijn scala aan smaken overal binnen de horeca is terug te vinden.

En mochten er ondanks dit hele gamma aan producten toch nog individuele wensen zijn, kan La Venezia ijs BV u voorzien in uw private label. Dankzij investeringen in technologie en logistiek is La Venezia in staat voor elke klantwens een passende en smakelijke receptuur te ontwikkelen

Overheerlijk ijs van La Venezia sinds 1938voor uw klanten
Kijk dan snel bij ons assortiment en bel ons!

Bekijk hier ons ijs assortiment

Bel snel met ons

De website van La Venezia gebruikt heerlijke cookies voor een complete ervaring!